Even voorstellen

Voordat ik in 2015 ging werken als beschermingsbewindvoerder bij Assist Bescherming & Beheer, heb ik jarenlang gewerkt als senior maatschappelijk werker bij het Algemeen Maatschappelijk Werk.
Ik heb me als maatschappelijk werker gespecialiseerd in de schuldhulpverlening en in het sociaal raadsliedenwerk.
Hierdoor beschik ik over een groot netwerk aan personen en instanties die ik, indien nodig, kan inschakelen om de belangen van mijn cliënten te behartigen.

Door mijn maatschappelijk-werk achtergrond put ik uit een rijke ervaring en weet ik als geen ander hoe ingrijpend en levens ontwrichtend het hebben van financiële problemen voor iedereen is.
Ik ben bekend met alle vormen van overleg binnen de hulpverlening en werk graag met ze samen, omdat dit de belangen van mijn cliënten ten goede komt.

Ik sta als bewindvoerder dichtbij mijn klanten en maak gemakkelijk contact met ze. Ik houd van open en eerlijk communiceren met elkaar.
Mijn werk doe ik vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid. Ik sta stevig in mijn schoenen en ben gedreven in mijn werk en als het om de belangen van mijn cliënten gaat ben ik een echte doorzetter.

Financiële problemen zijn oplosbaar en zie ik als een uitdaging. Als bewindvoerder bied ik u bescherming en financiële rust.

Willem Beumer
Beschermingsbewindvoerder bij Assist bescherming & beheer

Waar ik voor sta!

Ik sta al jarenlang mensen bij met raad en daad bij uiteenlopende financiële zorgen en problemen.

Afhankelijk van uw specifieke situatie en binnen mijn mogelijkheden als bewindvoerder zoek ik naar het maximaal haalbare voor u.

Mijn doel is om weer rust en stabiliteit in uw financiële situatie te brengen, waardoor u weer de regie over uw leven terugkrijgt.

Om dit te bereiken is een goede samenwerking en wederzijds respect belangrijk.

Ik ben actief in de regio Gelderland.